Mikrovit d.o.o.

Družba za proizvodnjo vijakov in kovic

  • Izberi jezik ...

Vijaki

Proizvodni program vijakov zajema vijake za pločevino, les in plastiko ter vijake z metrskim navadnim ter samoreznim navojem od premera 1 do 6 mm in do 100 mm dolžine. Poleg standardnih vijakov, ki ustrezajo DIN, ISO, UNI in drugim standardom ter jih imamo v manjših količinah tudi na zalogi, smo še posebej specilizirani za izdelavo vijakov po načrtu, vzorcu ali željah naročnika. Ob tem seveda nudimo tudi preračune vijačnih zvez ter ostalo strokovno pomoč pri dimenzioniranju in oblikovanju veznih elementov.

Poiščite standarden vijak

V kolikor poznate standard vijaka (DIN, ISO, UNI ali MK), ga lahko pošičete in si ga ogledate na sledeči povezavi.

Konstruirajte svoj vijak

Skonstruirajte vijak po želji. Obstaja širok nabor različnih profilov navojev, profilov glav ter oblik utorov za izvijače. Na sledeči povezavi si lahko izberete kombinacijo omenjenih parametrov, aplikacija pa vam izriše izbrani vijak.

Skupine vijakov

Vijake lahko glede na namen uporabe oz. material v katerega se vijaki uvijajo, razdelimo na nekaj splošnih skupin. Na spodnjih povezavah tako najdete vijake za pločevino, les, iverične plošče, plastične mase, samouvijalne trirobe, ter kot najpogosteje uporabljene vijake v splošni strojegradnji, metrične vijake.

Nazaj na proizvodni program podjetja

Kontakt

Mikrovit d.o.o.

Goriska cesta 29c

5270 Ajdovščina

tel: +386 (0)5 3657 100

fax: +386 (0)5 3657 110

e-pošta: info@mikrovit.si

splet: http://www.mikrovit.si

Kazalo